Uncategorized

Нашето ново видео за песната “Некој Друг”

By February 15, 2017No Comments

На овој убав ден ви го подаруваме нашето ново видео за песната “Некој друг” од последниот албум “Уште еден ден” . Голема благодарност до сите што учествуваа во реализацијата на спотот. Со љубов до сите вас“, велат Панчо и Андреј.
“Некој друг” е една од омилените песни на Панчо и Андреј, а видеото за неа е нивно прво во кое главните улоги им припаѓаат на професионални актери – Драгана Левенска и Александар Михајловски. Приказната е трогателна, а истата спакувана изгледа како мини филм. Кадрите се снимени под режисерската палка на Бане Поповиќ и неговата Томато продукција и во него освен Драгана и Александар го има и комплетниот бенд на Панчо и Андреј во состав: Влатко Георгиев – клавијатури, Никола Бочваров – бас, Танче Гроздановски – гитара, Сашо Николовски – тапани. Горан Папаз – сакс и Сара Николовска и Ана Костадиновска – придружни вокали.